Незважаючи на невдачу запуску у Росії серіалу українського виробництва "Слуга народу", російський розважальний телеканал "СТС" планує знову показати мешканцям РФ, серіал, вироблений студією "Квартал 95".

Відтак, мова йде про серіал "Папік", де головну роль грає Станіслав Боклан. В ньому чоловік грає усіма забутого актора, якого "мисливиця" за багатими чоловіками вважає мільйонером. Зауважимо, що на теренах України охочі вже могли насолодитися серіалом, який багатьом припав до душі.

Кадр з серіалу

Так, за даними дослідницької компанії Nielsen, перші шість серій, які показали на 1+1", подивилися від 20,6% до 24,5% глядачів 14-49 років. А це в свою чергу, перевищило середню частку каналу в день ефіру приблизно на 11 процентних пунктів.

Стосовно творців серіалу, то ними є нинішній президент України Володимир Зеленський, а також його радник Сергій Шефір та скандальний "слуга народу" Юрій Корявченков.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше Знай.ua повідомляв, як Олена Кравець опинилася у ліжку з Олександром Усиком, а Віталій Кличко поцілував Володимира Зеленського. Читайте, про що ж буде жартувати "Вечірній Квартал" на Новий рік.

Також Знай.uа повідомляв, що Володимир Зеленський посів козирне місце на концерті "Вечірнього Кварталу".

Крім того, колишні колеги Зеленського нагадали президенту його головну обіцянку.