Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася своїм кепським характером, шпагатами і любов'ю до бані, часто публікує у мережі фото своїх розваг. Так, цього разу артистка показала у своєму Instagram чергове фото свого шпагату, яким вже складно когось здивувати.

Як видно, на новому фото Настя з'явилася, сидячи в шпагаті просто на мармуровій підлозі. На руки вона взяла бідного кота, а причинне місце прикрила букетами білих троянд, які дуже любить. За спиною балерини видно столик, а далі на сходах – вбрана ялинка. У підписі до фото Волочкова написала: "Розтягую задоволення і радість довжиною шпагату. Білий колір мене прикрашає, правда? Розтягуйте і ви задоволення вихідних! А я завтра – до океану!". Треба сказати, що не всі фоловери балерини оцінили її хвастощі і шпагат, але знімок нікого не залишив байдужим.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.