Дочці артистки студії "Квартал 95" Олени Кравець Маші вже 16 років. Дівчина вже давно самостійна, вона живе окремо, на квартирі з подружкою і закінчує школу. Маша вже спробувала себе у моделінгу, а ще вона активний користувач Instagram, де часто радує фоловерів яскравими моментами з життя. Так, в цей раз красуня показала кілька милих фотографій з Парижа.

Як видно, на прогулянку паризькими вуличками Маша вийшла в теплому спортивному луці. На ній темні штани і червоний светр, поверх якого вона накинула сіру коротку курточку. На шиї в дівчини довгий червоно-чорний шарф, а на ногах чорні черевики, її волосся зібране в недбалий хвостик на потилиці, а на обличчі немає макіяжу. У підписі до фото Кравець-молодша коротко написала "Salut". Шанувальники не пройшли повз і почали засипати красуню компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Олена Кравець відверто зізналася, чому її дочка з'їхала від батьків.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кравець із "Квартал 95" вперше показала своїх близнюків.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що дочка Олени Кравець із "Квартал 95" розбурхала свіжими фото.