Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася до Москви, розлучилася з чоловіком і забрала з собою доньку Софію, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Останнім часом співачка почала частіше викладати в мережу знімки з дочкою, це може бути пов'язано з тим, що вона закінчила тур по Росії і тепер більше часу проводить з крихіткою.

В цей раз Лорак показала фанатам миле фото, на якому позує з Софією, а в підписі до нього розповіла, що вони побували на шоу дружини особистого прес-секретаря Путіна Тетяни Навки. Як видно, на прем'єру співачка прийшла в досить скромному вбранні – на ній світлі джинси і чорний топ з піджаком. Софія одягнена у рвані джинси і чорну кофту, вони обидві мило посміхаються в камеру. У підписі до фото Лорак поділилася враженнями від цього шоу, а шанувальники почали обговорювати нову публікацію зірки. Багато уваги дісталося доньці співачки, багато відзначили, що дівчинка дуже схожа на батька.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.