Переможниця 9 сезону романтичного телепроєкту "Холостяк" Даша Квіткова, яка зовсім недавно зворушливо привітала свого обранця Нікіту Добриніна з річницею відносин, захотіла поговорити зі своїми підписниками на чистоту. Про це вона написала у своєму Іnstagram.

"Вчора зайшла в свої збережені посади, дійшла в самий низ і прийшла в маленький шок. Я зберігала пости дівчат, на яких раніше була підписана. У них була достатня аудиторія, а для мене це здавалося таким недосяжним. Чесно, я по-білому заздрила. Я завжди думала, які ж вони класні, тому що надихають стільки людей і вони їм довіряють", - зазначила дівчина.

За словами Дарини, тоді вона лише починала вести свій блог. Ну, як починала, просто різні фотокартки викладала і навіть не уявляла, що може когось цікавити. А тепер зрозуміла, що помилялась.

"З кожним днем вас ставало більше, а мені, чесно, завжди здавалося, що це приділ і більше вже нікуди. Я щаслива, що я помилялася💔 Ви — моя велика і сильна армія🤞🏻", - додала вона.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Даша Квіткова

Квіткова зазначила, що вона щаслива, що багато поділяють її думки, погляди і спосіб життя. Фолловери навіть черпають натхнення у неї на сторінці. Більшість підписників чекають фото, історій, відповіді на повідомлення чи коментар.

Даша Квіткова та Нікіта Добринін

Нагадаємо, що Дарья Квіткова опублікувала нові фото зі своїм коханим Микитою. На цих знімках вони насолоджуються один одним в ліжку.

Як повідомляв портал Знай.ua, Нікіта Добринін на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram опублікував два чорно-білих знімків, на яких дуріє Дашею Квитковой.

Також портал Знай.ua писав, що Нікіта Добринін і Даша Квіткова вперше показали трепетну новорічну фотосесію в нижній білизні. Кадри найпопулярніша пара українського шоубізу запостила в Іnstagram.