Відома співачка, народна артистка України 49-річна Ірина Білик, активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими постами з особистого і творчого життя. Цього разу артистка здорово здивувала фанатів незвичайним фото в досить відвертому і навіть епатажному образі. Ірина відображена в невеликій кімнаті, вона вальяжно розкинулася на коричневому шкіряному дивані, а ноги закинула на стілець, який стоїть поруч.

Як видно, перед камерою Білик позує в темному вбранні – на ній коротенька темна сукня, поверх якої вона накинула чорний плащ. На голові зірки зухвала чорна кепка, під якою розпущене волосся, а на обличчі легкий макіяж. Але найбільше уваги привертають темні ботфорти на височенних підборах, які зняті з цікавого ракурсу. У підписі до фото Ірина Білик жартівливо написала: "А ви тільки Снігуроньку викликали?". Шанувальники не пройшли повз і почали обговорювати нову публікацію зірки.

Нагадаємо, Ірина Білик раптово змінила стиль, шанувальники не впізнають.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ірина Білик показала, як виглядала в молодості.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Ірина Білик зворушила історією з дитинства, фанати не стримують сліз.