У період новорічних свят відома співачка Ані Лорак скоротила кількість своїх концертів для того, щоб побути разом зі своєю милою донькою Софією і відвідати цікаві для неї заходи.

Ані Лорак з донькою Софією

Так, зовсім нещодавно артистка та її спадкоємиця побували на льодовому шоу фігуристки Тетяни Навки під назвою "Спляча красуня. Легенда двох королівств", в якому взяв участь чоловік важкохворої російської актриси Анастасії Заворотнюк Петро Чернишов.

"Ми провели справді незабутній вечір, мюзикл на льоду "Спляча красуня. Легенда двох королівств". Яке щастя почути свій голос в особі головної героїні прекрасною @tatiana_navka. Вітаю з прем'єрою велику творчу команду @navka_show! Браво!" - написала Лорак.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Даний пост співачка супроводили своїм спільним знімком з донькою Софією. Слід зазначити, що для цього заходи мати і донька обрали family look. Кароліна і Софія на фото зображені в джинсах і чорних черевиках. Верх аутфитов дівчата теж підібрали в одному кольорі, проте Софія одягла чорний бомбер, а Лорак вибрала чорний жакет і топ. Свої волосся знаменитість залишила розпущеним, а ось локони маленької Софії заплела у дві коси.

Фанати артистки просто в захваті від цього знімка і масово обсипають мати і донька компліментами.

Коментар, Instagram

Коментар, Instagram

Коментар, Instagram

Коментар, Instagram

Нагадаємо, що популярна співачка Ані Лорак виставила свіжий кадр, позуючи в жіночому ніжному образі.

Як повідомляв портал Знай.ua, останнім часом Ані Лорак почала частіше викладати в мережу знімки з дочкою, це може бути пов'язано з тим, що вона закінчила тур по Росії і тепер більше часу проводить з крихтою.

Також портал Знай.ua писав, що на фінал льодового шоу Тетяни Навки "Спляча красуня. Легенда двох королівств" друзі Чернишова принесли його однорічну доньку Мілу.