Всесвітньо відома голлівудська актриса Анджеліна Джолі зізналася журналістам про те, що навіть у неї є комплекси. Визнання селебріті вразило шанувальників.

Про це повідомляє зарубіжний портал Urbanette.

Відомо, що Анджеліна Джолі давно визнана найкрасивішою жінкою на планеті. Навіть незважаючи на зміну тенденцій, смаків і уподобань людей, актриса все одно залишається на піку популярності і багато дівчат навіть намагаються бути схожою на неї з допомогою пластичної хірургії.

Анджеліна Джолі

Так, зірка Голлівуду зізналась про наявність комплексів. Виявилося, що комплекси, які турбують Джолі виходять за звичайне розуміння невдоволення своєю зовнішністю.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Актриса зізналася, що деколи відчуває себе смішною лялькою, особливо, коли виходить на публіку. Джолі відразу додала, що є дієвий засіб проти цього комплексу.

Анджеліна Джолі, фото: ukrnovyny.com
Анджеліна Джолі, фото: ukrnovyny.com

Єдиною її втіхою стають діти. Адже коли Анджеліна приходить додому, вони біжать до неї на зустріч з обіймами. Саме в такі моменти вона розуміє, що вона особлива і комплекси зникають самі собою.

Її краса схожа на зачаровуючий магніт, який тримає на собі всі погляди, але зрозуміло, що вона дещо інтроверт. Її жести і її ходьба настільки витончені, що знімають людину поза охороною, особливо зважаючи на те, що її складна громадська персона відома дуелістськими особистостями: вона курча байкера, гуманітарна активістка та мати, котра згуртована в одне ціле. Через її, здавалося б, протилежні інтереси та відданість, мало хто насправді розуміє, хто справжня Анджеліна.

Нагадаємо, вийдуть "Пірати Карибського моря" по-українськи: життя козаків покажуть з незвичного ракурсу.

Також "Знай.ua" писав, що на онкохвору Заворотнюк розпочали полювання: хто не дає спокою "Моїй прекрасній няні".