Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішний кадр, позуючи на райському острові Балі, куди прилетіла на відпочинок разом з однорічним сином Михайлом. Так, артистка показала, як ловить хвилю на серфі, примірявши лише бікіні і засвітивши масивні сідниці. Також Регіна вирішила підвести підсумки 2019 року.

"У минулому році я схудла на 18 кг і знову потовстішала на 5, відростила величезний зад, випустила 2 сезони #ПЯТНИЦАсРЕГИНОЙ , вирішила купити франшизу дуже крутого центру , вже відзняла на Балі новий освітній проект для ще одного #youtube-каналу , побувала в списку #Forbes , розробила разом з креативною командою стилістів спец.бокси краси для кожної дівчини, отримала #ТЕФІ , стала жінкою року @glamour_russia , отруїлася (мабуть, отрутою хейтерів), яких «бісить вічний позитив цієї Регіни», перевела на благодійність близько 1млн.р.(дай Бог, врятувала чиєсь життя), побувала в 7ми країнах з сином, покаталася на серфі і на нервах чоловіка 😆, про досягнення в сім'ї писати не буду , але ми з @vladtopalovofficial нарешті знайшли ключі 🔑 від усіх потаємних кімнат у наших відносинах)", - поділилася радістю Тодоренко. Фолловери засипали Регіну компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.