На даний момент чоловік тяжкохворої російської актриси Анастасії Заворотнюк Петро Чернишов переживає не найлегші часи. "Прекрасна няня" перебуває на реабілітації і її навіть не пустили додому на свята. З цієї причини Чернишов виглядає дуже пригніченим.

Петро Чернишов

Так, друзі вирішили підбадьорити Петра і влаштували йому сюрприз.

На фінал льодового шоу Тетяни Навки "Спляча красуня. Легенда двох королівств" друзі принесли його однорічну доньку Мілу.

"Чернишов одразу ж узяв дитину на руки і виніс її на лід. Так зворушливо цілував однорічній доньці ручки, що вся арена плакала. Мовляв, поки мама на лікуванні, тата підтримала дитина", — йдеться в статті.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Петро Чернишов з дочкою

Також слід зазначити, що в льодовому шоу Петро зіграв коханого головної героїні (зіграла Навка) в історії про добру фею, яка після зради близьких перетворилася в підступну гарпию.

Музика для шоу створена композитором Сергієм Ковальським. Провідні вокальні партії виконали зірки російської естради Філіп Кіркоров, Ані Лорак, Олександр Панайотов, Анастасія Стоцька та багато інших.

Петро Чернишов з дочкою

Нагадаємо, що відомий цілитель Олександр Ручкін, силу якого порівнюють зі здібностями Ванги, зробив сенсаційну заяву про здоров'я 48-річної актриси Анастасії Заворотнюк.

Як повідомляв портал Знай.ua, Анастасія Заворотнюк продовжує лікування від онкологічного захворювання в одній з приватних клінік в Підмосков'ї. У зв'язку з тим, що актриса проведе Новий рік у лікарні, фанати вирішили її підбадьорити.

Також портал Знай.ua писав, що помічниця онкохворої Анастасії Заворотнюк Марина Попова жорстко відповіла на чутки про блокування рахунків чоловіка актриси Петра Чернишова.