Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася фірмовим передноворічним відпочинком, на цей раз замість Мальдів відправившись підкорювати улюблений туристами Пхукет, Таїланд. Так, артистка вже встигла виставити і дивне відео з готелю, і фото у шубі, незважаючи на звичну температуру повітря +30, і навіть покрасуватися фігурою біля моря в незмінному роками міні-бікіні. Варто відзначити, що до шпагатів справа поки не дійшла.

"Нарешті! Пляж!🌴🙏❤️🌺 Я заслужила.🙏 Море, яхта, сонце, любов!❤️", - поділилася радістю Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Насть, ну куди так себе довела???", "Страх😆", "Це жах!", "пісок звичайно не мальдівський😂", "Богомол до ваших послуг", "Купальник як з дівчинки 12 років зняла і натягнула на свої мосли", "Настя! Ну непристойно так ходити, навіть на пляжі в демократичному Phuket", "Купальник малуватий 😵", "Відпочинок заслужила, купальник новий не заслужила. 🤣".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.