Єдина донька легендарного Андрія Кузьменка Барбара, яка нещодавно вийшла заміж, дала перше ексклюзивне інтерв'ю, зізнавшись, чи сподобався б батьку її чоловік. Дівчина розповіла, що у них з татом були дуже теплі відносини.

"Ми з татом завжди дуже довіряли один одному. Ми були дуже близькі, тому він би однозначно добре поставився до мого чоловіка", – поділилася Барбара Кузьменко.

Кузьма Скрябін, Facebook
Кузьма Скрябін, Facebook

Чоловік Барбари Віктор у свою чергу розповів, як знайомився з родиною своєї дружини.

"Хвилювання ніякого не було. Перше знайомство було з мамою. Оскільки бабусі живуть у Львові, то ми поїхали в місто з однією бабусею знайомитися, а потім з іншою", – розповів Віктор Тур.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

В інтерв'ю Барбара розсекретила, як відбулася пропозицію руки і серця та про сюрприз, який підготував для неї Віктор.

Донька Кузьми Скрябіна з чоловіком, фото: newsyou.info
Донька Кузьми Скрябіна з чоловіком, фото: newsyou.info

"Пропозиція була дуже романтичною, оскільки вона була в тому місці, де ми вперше побачилися. Це був сюрприз, втім, я вже два місяці розуміла, що це відбудеться, оскільки, знайшла в телефоні скріни з кільцями", – розповіла новоспечена дружина.

Барбара з Віктором Туром навчаються на одному курсі в медичному університеті імені А. А. Богомольця. В майбутньому хлопець планує зв'язати своє життя з хірургією, а дочка Скрябіна стане дерматологом-косметологом. Пара одружилася в грудні, оскільки їхні батьки були проти весілля у високосний 2020 рік.

Кузьма Скрябін
Кузьма Скрябін

Нагадаємо, раніше донька Скрябіна наважилася на відверту заяву після весілля: "Ми з татом завжди..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", красуня-донька Скрябіна вийшла заміж: трепетний фотозвіт з казкового весілля

Також "Знай.ua" писав, що єдина донька Скрябіна вийшла заміж: зворушливе фото потрапило у мережу