На днях з'явилися факти про знаменитого голлівудського актора та зірку кінофільми "Мисливці за привидами" Білла Мюррея. Так, стало відомо, що він є "хлопцем з народу", адже запросто може підійти поговорити з незнайомцями або і взагалі безкорисно допомагати студентам.

Як відзначається, актор настільки не "зірковий", що попросту навіть немає власного агента. Тобто, аби запропонувати акторові роль, необхідно десь знайти його номер, а потім вже зателефонувати і домовитися про зустріч.

Білл Мюррей, фото з вільних джерел
Білл Мюррей, фото з вільних джерел

Окрім цього, знаменитість любить спілкуватися і людьми та частенько виходить на вулиці міста аби, гуляючи, знайти нових знайомих.

"Він легко може підійти до незнайомців, поспівати в караоке, стояти і продавати квитки на бейсбольний матч, брати участь в археологічних розкопках разом зі студентами та навіть продавати напої на музичному фестивалі. Такий ось простий непростий хлопець цей Мюррей", - йдеться в повідомлені.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що у мережі з'явилася інформація про те, що американський актор Джейк Джилленхол зі своїм колегою по "Людині-павуку" Томом Холландом одружуються.

Як повідомляв портал Знай.ua, Роберт Дауні-молодший і Райан Рейнольдс влаштували баттл перед майбутнім змаганням, і перемога за Дэдпулом.

Також портал Знай.ua писав, що зірка кінофільмів Marvel Пол Радд знявся в новому випуску YouTube-шоу "Hot Ones", в якому телеведучий Шон Еванс бере інтерв'ю у знаменитостей і разом з тим мучить їх досить гострою їжею.