Компанія Netflix оприлюднила перелік своїх найпопулярніших серед глядачів робіт.

Netflix

В 2019 році Netflix зняв чимало успішних проєктів. Малоймовірно, що прихильникам вдалося переглянути всі новинки, але, співробітники компанії створили список, з якого можна дізнатися, які саме роботи найбільше сподобалися глядачам з жовтня 2018 року до вересня 2019 року.

Відзначається, що політика компанії Netflix спрямована на внутрішню роботу над своїми проєктами, тому вони не афішують перегляди зі свого потокового сервісу. Однак для підсумкового рейтингу вони вирішили зробити виняток.

Представники Netflix розсекретили тріумфатора списку. Ним став фільм, під назвою "Пташиний короб". Передплатники подивилися картину більше 80 мільйонів разів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Друге місце зайняв проєкт "Загадкове вбивство" з Дженніфер Еністон і Адамом Сендлером, який зібрав 73 мільйони переглядів, а ось на третьому місці в топі знаходиться телешоу – "Дуже дивні справи" (64 мільйонів переглядів).

Netflix

Далі в топ-10 потрапили такі роботи, як: "Потрійний кордон" (52 мільйони), "Ідеальне побачення" (48 мільйонів), "Академія "Амбрелла"" (45 мільйонів), "Дилда" (41 мільйон), "В гонитві за Бонні і Клайдом" (40 мільйонів), "Таємна одержимість" (40 мільйонів) і програма "Наша планета" (33 мільйони).

Нагадаємо, що Деніел Редкліфф повертається до "магічним картинам". Актор отримав роль у майбутньому фільмі від Marvel.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Один вдома" через десятиліття вважають одним з найкращих різдвяних фільмів.

Також портал Знай.ua писав, що в Україні запустять новий онлайн-кінотеатр під назвою Takflix, де будуть показувати сучасне українське кіно. Українці зможуть почати користуватися сервісом вже з 31 грудня цього року.