Всі знають маленького хлопчика Кевіна з популярного фільму "Один вдома", який вже за традицією переглядають як дорослі, так і діти в період новорічних свят. На даний момент одним з найбільш успішних дітей-акторів Маколею Калкіну майже 40 років. Також він вже не береться за великі ролі і почав підкорювати інтернет-арену: веде подкасти з зірками "Вуха кролика" і свій YouTube-канал.

Один вдома

Так, на цей раз в мережі з'явився досить цікавий кадр, на якому відомий актор зображений у синьо-жовтій картатій сорочці і в сонцезахисних окулярах, при цьому він п'є якийсь напій. Найбільше увагу публіки привернули його руки, а точніше манікюр, якому, мабуть, вже не перший день. Але мабуть Калкіна це абсолютно не хвилює.

Маколей Калкін

Нагадаємо, що актор Маколей Калкін потролив перезапуск фільму "Один вдома" і цим спровокував хвилю нових мемом в соцмережах, яка не вщухає досі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, "Один вдома" через десятиліття вважають одним з найкращих різдвяних фільмів. Стрічка досі не втрачає актуальності і кожен рік мільйони людей із задоволенням переглядають її на різдвяні свята.

Також портал Знай.ua писав, що назвали імена акторів, які зіграють головні ролі у перезапуску культового різдвяного фільму "Один вдома".