Джонні Депп приїхав в Париж на Різдво, щоб провести час зі своєю ексдружиною Ванессою Параді та їх двома дітьми: 20-річною Лілі-Роуз та 17-річним Джеком. Пара розпалася у 2012 році після 14-річних відносин.

Попри розлучення 56-річний актор відсвяткував Різдво у Парижі у компанії своєї колишньої дружини 47-річної Ванесси Параді. Джонні Депп також відвідав знамените шоу-кабаре Le Lido після свого святкової подорожі по столиці Франції.

Джонні Депп, фото: BackGrid
Джонні Депп, фото: BackGrid

Джоні і Ванесса пояснили, що Депп прибув у Париж, щоб побачити своїх двох дітей, які мешкають там зі своєю мамою. Актора замітили в аеропорту по прибутті у Париж.

Повідомляється, що у переддень Різдва зірка "Піратів Карибського моря" провів вечір в паризькому будинку Ванесси, щоб відсвяткувати Різдво зі своїми дітьми. А на Різдво готель, де Джонні проживав у Парижі, організував вечірку на його честь.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Джонні Депп, фото: BackGrid
Джонні Депп, фото: BackGrid

Варто зауважити, що актор повинен був покинути французьку столицю 26 грудня, але в останній момент вирішив продовжити своє перебування там.

Нагадаємо, раніше чарівна донька Джонні Деппа спокусила чоловіків коротенькими шортами: Різдво буде спекотним

Як повідомляв портал "Знай.ua", Джонні Депп отримує погрози від батька Ембер Херд, обіцяє пристрелити: "Виб'ю з нього все л*йно!"

Також "Знай.ua" писав, що Джонні Депп потрапив у расистський скандал: далеких родичів актора обурила назва