Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила несподіване пікантне відео, презентувавши mood video на пісню "Мира мало". Так, артистка позувала повністю оголеною на білогривому коні-єдинорозі, засвітивши шикарну фігуру, після чого також станцювала в блискучій міні-сукні в бірюзових паєтках.

"Мій подарунок Вам до НОВОГО РОКУ!!!
MOOD VIDEO на пісню #Мирамало❤️
чудеса збуваються😇
Знімали фотосесію з Аланом@alanbadoev
і народилася краса.....
Ексклюзивна прем'єра ....тільки в Instagram 🧚🏼‍♀️
тобі подобається ?😍", - поділилася емоціями Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Що ж вона робила з конем😂😂😂😂", "Всі мріють бути цим пегасом 😂😂😂", "Пісня аж за душу бере! 😢", "Дуже красива, просто неземна і чарівна❤️", "ЩИкарнооооо🔥🔥🔥", "Мадонна🔥🔥🔥відпочиває!))))", "Так, дуже, як завжди супер 😍😍😍".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.