Популярна українська співачка Maruv, яка свого часу виграла Нацвідбір на Євробачення, але так і не поїхала через скандал навколо виступів у Росії, активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно артистка виставила рідкісний сімейний кадр, позуючи з трьома своїми собачками. Так, артистка буквально пару місяців тому стала щасливою власницею французького бульдога на прізвисько Ізольда, і вже встигла створити їй власний аккаунт Instagram. Також епатажна Анна Корсун кардинально змінила колір волосся, перефарбувавшись в яскраво-синій.

"Me and my favorite girls ❤️(я з моїми улюбленими дівчатами)", - трепетно підписала Maruv. Фолловери не пройшли повз: "Які мілашечки😻😻💙", "Які гарненькі😻😻😻❤️", "Такі милі😻", "Клас", "💞ну яка принадність", "А де всі ці латексні обтягуючі "справи"", "Дуже милі💞❤️💜💙🤗💕", "Аа як же мило) Ви прекрасні ❤️", "🔥ого , скільки дівчаток на одному фото 😁", "От якщо б не знав, хто на фотографії - ніколи б не подумав, що це та сама знаменита Maruv))))".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення, не це хотіли почути від неї українці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.