Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила свої кращі образи з шоу "Х-Фактор 10", де сиділа в журі разом з Олею Поляковою, Андрієм Данилко та Ігорем Кондратюком. Так, артистка міняла не тільки пікантні вбрання, але навіть колір і довжину волосся. Варто відзначити, що переможницею ювілейного сезону стала підопічна Ігоря Кондратюка - 17-річна броварчанка Еліна Іващенко.

"Який з образів в 10-му сезоні #xfactor вам запам'ятався найбільше? Пишіть свої варіанти 😉👇🏼💋", - поцікавилася Каменських. Не пройшов повз і її чоловік Потап: "Blond", "Ого які гарні очі))", "Ви така красива що всі вбрання виглядають на Вас приголомшливо)😍😍😍", "Всі образи шикарні 💣💣💣😍", "Мені здається вам підходять всі образи ви дуже класна", "Та все😍", "Всі хлопці, напевно, намагаються дивитися вам САМЕ в очі😂".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.