Популярна співачка Світлана Лобода, яка вже давно не живе в Україні, а будує кар'єру у ворожій Росії, опублікувала у своєму Instagram кілька фото у занадто відвертому вбранні. Ці фото викликали бурхливу реакцію шанувальників зоряної красуні, адже під вбранням немає білизни, що робить його ще більш пікантним.

Як видно, перед камерою Лобода з'явилася в синьому блискучому костюмчику, який складається з крихітної спіднички – вона скріплена декоративними ланцюжками по боках, і такого ж крихітного топа з об'ємними елементами на плечах. На голові зірки величезний капелюх, який фоловери назвали торшером, так він на нього схожий. У підписі до фото Світлана Лобода написала: "Захід у 2020, #пулядура". Шанувальники тут же почали обговорювати нову публікацію артистки. Комусь подобається її образ, а інші жартують, що не вистачило тканини на нормальне вбрання.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.