Як відомо, ще цього року у Москві з життя пішла знаменита російська співачка, а також учасниця реаліті-шоу "Останній герой" - 4 Юлія Началова. Так, причиною смерті зірки стала гостра ниркова недостатність і сепсис крові на тлі гангрени.

Тоді прихильники помітили одну вкрай містичну та водночас трагічну закономірність – саме після участі в цьому шоу гинуть зірки. Так, ще раніше після участі у реаліті помер відомий репер Децл та Жанна Фріске.

Яна Волкова, фото з вільних джерел

Наразі ж з'явилася нова інформація стосовно смерті ще однієї учасниця проекту "Останній герой", а точніше його переможниці, Яни Волкової. Зауважимо, що дівчина до участі в шоу відслужила 8 років в армії, де й отримала звання прапорщика. Так, Волкова запам'яталася глядачам характером «"залізної леді", упертістю і волею до життя.

А вже на днях військова пішла із життя. За попередніми даними, причиною смерті стала тривала хвороба, яка мучила жінку останні роки життя.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, 26 грудня у Москві на 87 році життя померла видатна акторка та театральний режисерГалина Волчек

Як повідомляв портал Знай.ua, американський комік Кріс Коттон помер з невідомих причин.

Також Знай.ua писав, в Парижі померла французька актриса театру і кіно, режисер, сценарист і співачка Анна Каріна.