Відома телеведуча, молода мама і мандрівниця Регіна Тодоренко, яка нещодавно вийшла заміж за російського виконавця Влада Топалова, часто радує публіку яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу зірка показала милий кадр, на якому позує не з чоловіком, а з другом-мандрівником Антоном Птушкіним. До речі, Регіна зараз відпочинку на острові Балі, там вона й зустріла свого товариша.

На новому селфі, яке зробив Птушкін, вони з Регіною позують біля басейну – він ближче до камери, вона трохи позаду. При цьому шанувальники помітили, що на обличчі Тодоренко зовсім немає макіяжу, тому вона сама на себе не схожа, її волосся розпущене і укладене на одне плече. Регіна одягнена в білу футболку з текстовим принтом, вона дивиться в камеру і весело показує язик. У підписі до фото зірка написала: "Поки @vladtopalovofficial працює в мск, Регіна відпочиває з @ptuxerman на Балі". Також вона рекомендує фанатам подивитись новий випуск тревел-шоу Птушкіна з Балі.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.