Популярна співачка, улюблениця публіки Настя Каменських днями разом із чоловіком Олексієм Потапенком вирушила на відпочинок. Про це свідчать нові фото в їх Instagram, і, хоча геолокації немає, з хэштегов можна здогадатися, що парочка знову вирушила до Мексики, де вони були кілька місяців тому. Так, того разу співачка виклала чергове фото з відпочинку, на якому позує разом з Потапом.

Як видно, парочка відображена на веранді будиночки на пляжі, Потап сидить за широким столом, а Настя стоїть поруч з ним, поклавши руки в боки. На прогулянку артист вийшов у легкій гірчичною сорочці, а на його голові невелика світла капелюх. А ось Каменських вибрала більш хитромудрий наряд – на ній коротенька чорна спідниця і темна футболка, зав'язана у вузлик на животі, поверх якої вона накинула яскраву строкату накидку з бахромою. Фотографія нікого не залишила байдужим, фанати кинули обговорювати її, при цьому деякі шанувальники помітили, що Потап повністю збрив бороду, чого раніше не спостерігалося.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.