Популярна українська співачка Настя Каменських днями відправилася на відпочинок в сонячну Мексику, і звичайно ж поспішила викласти звідти фото на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, на новому фото красуня з'явилася в незвичайному образі і її обличчя можна побачити "крупним планом".

Настя сфотографувала себе сама як би зверху, витягнувши одну руку. На ній цікавий наряд – коротка чорна спідниця з чорною блузкою і яскравою барвистою накидкою з бахромою. Кучеряве волосся Насті розпущене і прикрашене красивою квіткою, а на її обличчі стриманий макіяж. При цьому Каменських уважно і серйозно дивиться прямо в камеру, спопеляючи своїм поглядом. У підписі до фото артистка написала: "Я люблю це місце". Шанувальники не пройшли повз і почали обговорювати публікацію, засипаючи Настю компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.