Прихильники російського співака Олександра Малініна помітили, що він аж надто став захоплючатись пластичною хірургією і це не йде йому на користь.

Під фотографіями з відпочинку в Тайланді, які Малінін публікує на своїх сторінках у соціальних мережах, користувачі пишуть, що співак все більше стає схожий на свою дружину Емму — пластичні операції роблять його обличчя жіночним.

Припускають, що Малініну кололи філлери — препарати, які прибирають навіть найдрібніші зморшки та роблять шкіру гладкою. Але від використання філлерів можуть бути побічні ефекти. В деяких випадках — навіть зміни пропорцій обличчя.

Олександр Малінін з дружиною. Фото: zakat.net.ua

“Тепер ви з дружиною — на одне обличчя”, “Ладно вже, коли жінки експериментують, щоб виглядати молодшими. Але дорослому чоловіку робити операції — це смішно”, “Якщо хочете щось робити із своєю зовнішністю — обирайте лише гарних хірургів”, - пишуть у соціальних мережах.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадуємо, що прихильники жорстко розкритикували концерт з нагоди 70-річчя знаменитої російської співачки Алли Пугачової.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

А ще колишня дружина Володимира Кузьміна розповіла про дітей Пугачової від нього.