Популярна телеведуча, блогерка і мандрівниця Регіна Тодоренко часто радує мільйони фанатів яскравими фото і відео у своєму Instagram. На новорічні свята телезірка вирушила на казковий острів Балі, а вже там вирішила зайнятися екстремальним спортом – вона встала на серф. Звичайно ж красуня не могла не поділитися цим зі своїми фоловерів.

Регіна опублікувала два фото, на яких можна побачити, як вона займається серфінгом на острові. Для занять зірка вибрала скромний злитий купальник, а довге волосся зібрала, щоб не заважало. У підписі до фото Тодоренко написала: "Розбила носа своєму Борду об кораловий риф, пошкодила плече і дивом врятувала голову від фінів. Спасибі моєму тренеру @dolphinsurfandrei за терпіння. Фото – @trubavinphoto". Шанувальники в захваті від нового хобі Регіни і засипають її компліментами в коментарях, хоча є і ті, хто за неї переживають.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.