Вдова соліста Linkin Park Честера Беннінгтона вийшла заміж. Торжество відбулося в переддень Нового року на Гаваях, повідомляє TMZ. Дату весілля закохані обрали невипадково — саме в цей день у 2005 році Талинда вийшла заміж за соліста групи Linkin Park Честера Беннингтона, який покінчив життя самогубством два роки тому.

Талінда прожила з Честером аж до його самогубства влітку 2017 року. На весіллі з новим коханим були присутні троє дітей Талінди, а також члени родин наречених і друзі.

Після поширення чуток про нове заміжжя Талінди, молода вдова прокоментувала своє особисте життя.

"Я рада поділитися новиною про те, що заручена з моїм ангелом Майклом. Хочу сказати, що ви можете знову знайти любов після трагедії. Що після смерті вашої половинки ви не вмираєте. Моя сім'я, друзі і брати з Linkin Park взяли Майкла з розпростертими обіймами. Я продовжу шанувати пам'ять Честера і робити так, щоб його смерть не була марною. А всім, хто втратив близьку людину, кажу: ви знову будете щасливі. У вашому серці знайдеться місце для смутку, радості, смутку і любові. Дякую вам за підтримку", - заявила вдова соліста Linkin Park.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Цікаво відзначити, що Талінда все життя займається вивченням психічного здоров’я та виявленню депресії і схильності до суїциду на ранніх стадіях.

Як відомо, 20-го липня 2017 року вокаліст групи Linkin Park Честер Беннінгтон покінчив життя самогубством.

Нагадаємо, передсмертні слова великих людей, від яких волосся дибки.

Як повідомляв портал Знай.uа, в мережі показали, що здатне знищити людство.

Також портал Знай.uа писав, що людство вперше зазирнуло в потойбічний світ.