Відомий український артист Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки, відзначився неоднозначним заявою про Крим.

Нещодавно Андрій Данилко наробив багато шуму своїм відходом з популярного в Україні шоу "Х-Фактор". Але потім усе ж повернувся, пояснивши ситуацію творчою кризою. Останнім часом ширяться чутки, що він відправиться представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2020". Хоча сам артист такого варіанту не виключає, але і прямо про це не заявляє.

Тим більше, що він зовсім недавно записав нову пісню під назвою "Make It Rain Champagne" (Зробимо дощ із шампанського), в якій дав відповідь чий же все таки Крим.

"На всякий випадок, раптом знову будуть з'ясовувати, чий Крим на Євробаченні — пісня вже в принципі готова", - заявив Данилко.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зазначимо, що на "Вечорі прем’єр з Катериною Осадчою", ведуча задала артистці питання, чи можливе повернення Вєрки на сцену "Євробачення" як конкурсантки, вона відповіла, що "ми живемо в країні мрії, в країні в смартфоні, де можуть бути всякі сюрпризи!", таким чином натякнувши, що думки про участь є.

Андрій Данилко, фото: РБК
Андрій Данилко, фото: РБК

Конкретної і однозначної відповіді Данилко не дав, але все таки дещо сказав.

"Ми живемо в країні мрії, в країні в смартфоні, де можуть бути всякі сюрпризи!", - зазначив Данилко.

Нагадаємо, що Кароль складе компанію Данилку: журі нацвідбору на "Євробачення-2020" поповнила діва українського шоу-бізнесу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Меган Маркл зіпсувала Різдво Єлизаветі II: такої зневаги від дружини принца Гаррі ніхто не чекав.

Також портал Знай.uа писав, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.