Дар'я Квіткова та Нікіта Добринін доводять, що кохання на телевізійному проєкті можливе - пара досі разом після "Холостяка". Участь в найромантичнішому шоу на СТБ принесла популярність обом, але і зайву увагу до їх персон.

Новий 2020 рік пара зустріла разом в Буковелі, але вже полетіла ніжиться на сонечку на спекотному Балі.

Нікіта Добринін і Дар'я Квіткова
Нікіта Добринін і Дар'я Квіткова

В інтерв'ю Знай.uа Дар'я поділилася деталями про взаємини з популярним телеведучим. Вона розповіла, хто з них найбільш ревнивий, як люблять проводити час, яким чином заробила собі на машину, і найголовніше - чи отримала вона справжню пропозицію руки і серця від Добриніна.

Даше, ви стали першою парою, яка продовжує бути разом після участі в "Холостяку". Чи очікували такого результату?

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Я просто скажу, що тут бажання двох повинно бути. Якщо одна сторона хоче, хоче - інша, то чому це не повинно вийти? Так вийшло, і все супер!

Що вас дійсно підштовхнуло піти на проєкт?

Я не скажу, що я дивилася проєкт раніше. Я посперечалася з дружиною брата, тому пішла на кастинг, і так все закрутилося. Я потрапила, і потрапила не випадково!

Проєкт подарував мені кохану людину. Пішла б я ще раз? Якщо б це був Нікіта, то так! Проєкт - це дуже важко морально, не всі можуть це витримати.

Нікіта на екрані і в житті відрізняється якось?

Мені здається, що не відрізняється. Я поділяю, де його робота, а де реальне життя. Він такий же. Просто на сцені у нього язик більш підвішений (посміхається).

Чому вас не втягнуло в телевізійну стихію? Нікіта міг би допомогти вам.

Він би допоміг, якби я захотіла. Можливо, в майбутньому, але поки це стезя Нікіти, я просто його підтримую і залишаюся осторонь.

Нікіта Добринін і Дар'я Квіткова
Нікіта Добринін і Дар'я Квіткова

Не хочете спробувати себе на ТБ?

Поки нехай це залишиться таємницею.

У кожного з вас є свої шанувальники, а хто більш ревнивий?

Ми обидва ревниві, але ми вчимося довіряти один одному і ставити наші почуття понад усе. Намагаємося все обговорювати.

Хто найбільш запальний?

Напевно, Нікіта. Але він ніколи не кричить. Він може щось докрутити, додумати. Я те ж саме роблю. У нас в першу чергу є повага один до одного, тому ми нікому нічого не вказуємо. Ми можемо сказати про те, що подобається, що ні, прислухатися до думки один одного.

Ви обидва домашні, не тусовщики?

50 на 50. Ми любимо і кудись вийти погуляти. В гості до друзів, наприклад. Влітку любимо гуляти по Набережній. Це була така наша традиція. Ходити в кіно.

Ви переїхали жити до Нікіти. Не переживали через це?

Так. Я перестала ідеалізувати і була готова до звичайних побутових моментів. Все нормально.

Відійшли від ролі ексхолостячки?

Мене так ніколи не називали (сміється). Мене називали учасницею "Холостяка", переможницею, фавориткою. Нічого поганого в цьому не бачу. Так, напевно, відійшла як тільки це все закінчилося в ефірі.

У 2019 році ви втілили мрію - самостійно купили машину. Так?

Так. Я не сказала б мрію, це було спонтанне бажання, яке я втілила за 5 місяців. І сама від себе в шоці!

Як відкладали гроші?

Мені приходила зарплата на карту, я її знімала, складала у конверт і прибирала його куди подалі, щоб не витратити.

Зарплата з чого, якщо не секрет?

По-перше, я викладаю зачіски на соціальному проєкті. По-друге, це не секрет, я дуже добре заробляю в Instagram на своєму блозі. По-третє, у мене був, зараз на паузі, свій бренд одягу. Учетверте, я працюю на YouTube-каналі Intertop. Ще якісь дрібні проєкти. І так по трохи збирала.

Важливо було купити саме самій? Нікіта міг і подарувати вам.

І він хотів. Але я про це дізналася пізніше, звичайно ж. Але так сталося. Він мені нещодавно зізнався. Я дуже пишаюся, що купила її сама. Я 100% знаю, що Нікіта мені допоможе. Він такий: він любить допомагати і ніколи не залишить в біді. В цей раз я рада, що сама змогла купити в свій 21 рік.

Дар'я Квіткова
Дар'я Квіткова

Даше, а чи зробили вам справжню пропозицію руки і серця, вже після "Холостяка"?

Ні, такого не було.

Тоді який ваш статус?

Нікіта мене називає кохана дівчина.

А ви хочете під вінець?

А можна це залишиться в секреті (посміхається).

Я закохана, і десь всередині мене маленька дівчинка цього хоче. Якщо це станеться, то я не хочу пишне весілля, бенкет на весь світ. Мені просто хочеться, щоб це було затишно, по-сімейному. От і все.

Яким вам запам'ятався минулий рік?

Рік був щасливий, закоханий, окрилений. Це зростання як у професійному плані, так і відносин. Якщо на початковому етапі це була закоханість, симпатія, зараз це серйозні почуття. Рік прогресу, щастя.

А що загадували на Новий рік? Що збулося?

Це навіть було не на Новий рік, але, напевно, схуднути я загадувала (сміється). У кожної дівчинки є таке. У мене колись була скретч-карта - карта бажань. Я її зліпила за хвилин 20. Вона провисіла близько місяця, і я про неї благополучно забула. Нещодавно згадала і зрозуміла, що все, що висіло на цій скретч-карті, - збулося: машина, обкладинки журналу, кохана людина.

Юлія Абрамова

Нагадаємо, раніше Дар'я Квіткова зворушила українців чесним визнанням про те, як починала вести свій блог.

А інший популярний блогер Поліна Логунова розповіла, яким пройшов для неї 2019 рік.

Також лідер DZIDZIO Михайло Хома зізнався Знай.uа, що трапляється з ним, коли вип'є зайвого.