Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася забавним селфі з кенгуру, зробленими ще в часи зйомок популярного шоу "Орел і Решка". Так, артистка привернула увагу до масштабної проблеми палаючих лісів Австралії, через апокаліптичну пожежу в яких вже згоріли близько 1,5 мільярдів тварин, 14,5 мільйонів акрів землі, 30% коал. Леся закликає прихильників не залишатися байдужими, а допомогти тваринам.

"SOS‼️Australia ‼️
Через апокаліптичні пожежі в Австралії загинуло майже півмільярда тварин і згоріло понад 14,5 мільйона акрів землі - це в 6 разів більше, ніж під час пожежі в 2019 в Амазонії! Майже 30% коал загинули, бо повільні тваринки не в змозі покинути полум’я...друзі ми можемо домогти‼️..."", - поділилася думками Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Похожі😂😂😂😂😂", "Фото:Леся із найкращою подругою😍🇺🇦", "Яке чудове фото!!!😊", "Ви дуже схожі", "Який малюк😂🔥", "Дуже шкода тварин😔♥️", "Леся, молодець!💗💗💗💗💗💗💗💗".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.