Популярна українська телеведуча і улюблениця публіки Леся Нікітюк, яка об'їздила весь світ, а тепер працює на Новому каналі, часто радує фанатів яскравими постами в своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала новий милий кадр, а в підписі до нього привітала шанувальників з Різдвом.

Як видно, перед камерою красуня з'явилася в темному вбранні – на ній облягаючі чорні лосини і тепла кофтинка з написом "#ѕамашила". Волосся Лесі розпущене і укладене на одне плече, а на її обличчі легкий макіяж, вона стоїть в кокетливою позі. У підписі до фото Нікітюк написала: "З Різдвом Христовим. Святкування в сторіс". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засипаючи її компліментів до фото, і навіть "видали її заміж" в коментарях.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.