Блогерці з Росії Олександрі Мітрошиній, через яку у Києві заарештували активістів, збираються заборонити в'їзд на територію України. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС у Facebook.

Спікер Державної прикордонної служби Андрій Демченко заявив, що при в'їзді Мітрошиної в Україну точно не вдалося встановити, що вона могла незаконно відвідувати анексований Крим і причетна до російських ЗМІ.

"В Україну вона прибула як приватна особа. Оскільки тепер прикордонники вже мають інформацію про те, що дана громадянка могла незаконно відвідувати Крим, під час її виїзду з України ця інформація буде більш детально перевірена", - зазначив Демченко.

Він також додав, якщо підтвердиться, що дівчина незаконно перетинала кордон, "їй може бути в подальшому проставлена заборона в'їзду в Україну строком на три роки".

"На жаль, ми не володіємо інформацією про всіх, хто незаконно відвідував Крим. Так само вийшло і з цією громадянкою. У наших базах даних не було інформації про її заборону на в'їзд в Україну", - пояснив чиновник.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крим - це окупована частина України! Окупант - Росія! Це ті істини, які ніхто не заперечує і не ставить під сумнів, аж...

Geplaatst door МВС України op Dinsdag 7 januari 2020

Нагадаємо, 6 січня поліцейські заарештували активістів, які хотіли перешкодити проведенню заходу в Києві з блогеркою з Росії Олександрою Мітрошиною.

Як повідомляв портал Знай.uа, в березні може бути скасовано перетин кордону з Росією за внутрішнім паспортом України.

Також портал Знай.uа писав, що фанат Путіна танцівник Полунін збирається повернутися в Україну.