Улюблениця публіки Настя Каменських, яка зараз відпочиває в Мексиці разом з чоловіком Олексієм Потапенком, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу красуня, на диво, опублікувала фото не з відпустки, а швидше концертне, на якому позує у вишуканому образі, а в підписі до фото привітала шанувальників зі святом.

Як видно, на фото Настя з'явилася у вишуканій бордовій блискучій сукні з золотистим поясом. Цей наряд красиво підкреслив фігуру і витончене декольте співачки. Її волосся зібране в красиву зачіску і пишними кучерями спадає на плечі, а на її обличчі легкий сценічний макіяж, вона не дивиться в камеру. У підписі до фото Каменських трепетно привітала фоловерів з Різдвом. Шанувальники не пройшли повз і почали обговорювати публікацію, засипаючи Настю компліментами і привітаннями в коментарях до фото.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.