Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка полягає у групі "Время и Стекло" і співає разом з Позитивом, часто радує фанатів яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу зірка показала миле фото, а в підписі до нього коротко зазначила, чого чекає від нового року.

Як видно, перед камерою Надя з'явилася у світлій кімнаті з новорічним декором. Вона сидить навпочіпки, боком до камери і не дивиться в неї. Дорофєєва прийшла на фотосесію в теплій довгій рожевій кофті, а на її ногах темні колготки-сіточка, блакитні панчохи до стегон і рожево-бежеві блискучі черевики на підборах. Волосся співачки зібране в недбалу зачіску, а на її обличчі легкий макіяж і серйозний вираз. У підписі до фото Надя написала: "Цінувати і радіти кожному дню. 2020 – будь хорошим". Фанати тут же почали обговорювати нове відео співачки.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.