Популярна українська співачка Maruv, яка свого часу виграла Нацвідбір на Євробачення, але так і не поїхала через скандал навколо виступів у Росії активно веде свою сторінку в Instagram. Артистка стала справжнім "проривом" року не тільки завдяки голосу, але і завдяки своїм незабутнім шоу, а також дуже пікантним вбранням. Дівчина обожнює латекс і шкіру, не соромлячись обтягувати ними форми, і навіть беручи участь на відомому шоу "Танці з зірками" не зраджувала своєму сексуальному амплуа.

Приміром, Новий рік 2020 гаряча красуня зустріла в латексних костюмах кішечки і зайчика. Дівчина також не боїться експериментувати з кольором волосся.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Для кліпу на пісню "If You Want Her" Анна Корсун перевтілилася в сексуальну відьму, примірявши білі рюші, однак і тут не забувши про латекс і шкіру.

На проекті "Танці з зірками" артистка, незважаючи на любов глядачів, затрималась недовго, проте її пристрасні рухи і незвичайні костюми запам'яталися шанувальникам надовго.

Зрештою, красуня епатує не тільки на сцені - ось і кілька її відвертих вбрань з повсякденного життя.

Нагадаємо, MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення, не це хотіли почути від неї українці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.