Британський лейбл звукозапису Parlophone випустить новий альбом з композиціями відомого британського рок-музиканта Девіда Бові. Новий альбом побачить світ під назвою "Is It Any Wonder".

Про це лейбл повідомив на власному особистому сайті.

Всього на "Is It Any Wonder" буде шість треків. Перша композиція вийшла у середу, 8 січня — це невидана версія пісні "The Man Who Sold the World", записана під час акустичного концерту в Нью-Йорку в 1996 році й випущена в ефір BBC в січні 1997 року, у день п'ятдесятиріччя музиканта.

Решта п'ять будуть по черзі представлені протягом наступних півтора місяця: щотижня Parlophone буде публікувати по одній пісні.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Зазначимо, що "The Man Who Sold the World" — одна з найвідоміших пісень Боуї, вперше вона була випущена на однойменному альбомі в 1970 році. Зазначимо, що впродовж кар'єри альбоми Бові розійшлися тиражем понад 136 мільйонів примірників.

Він був другим після Пола Маккартні найбагатшим музикантом Великої Британії. 1996 року його ім'я було занесено до Зали слави рок-н-ролу. Девід Бові помер 10 січня 2016 року, у 69 років, після 18 місяців боротьби з раком печінки. 31 березня 2016 року в Нью-Йоркському Карнегі-холі відбувся концерт на честь Девіда Бові. Про шоу було оголошено ще до смерті музиканта. Після того, як стало відомо, що Бові помер від раку, організатори вирішили провести цей концерт у пам'ять про співака.

Нагадаємо, померла культова письменниця та авторка світового бестселера Елізабет Вурцель.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кейт Міддлтон зізналася, що подарувала принцу Гаррі на Різдво.

Також Знай.ua писав, дружина Харламова Асмус показала їх маленьку принцесу, фанати зачаровані: "Янгол на Різдво"