26-річна дочка скандального проросійського ексдепутата Михайла Добкіна Алла – активний користувач Instagram, де часто радує фоловерів яскравими постами зі свого життя. Красуня вже одружена і має дитину, вона займається благодійністю, має власну картинну галерею, а також пропагує здоровий спосіб життя. Нещодавно Алла опублікувала на своїй сторінці в соцмережі нові фото, але вони не стосуються спорту чи її діяльності, тут дівчина позує з батьком.

Як видно на фото, Алла ніжно обіймає тата і навіть цілує в щічку, видно, що в них теплі відносини і взаєморозуміння. Як видно, тато і дочка обидвоє сидять, мабуть, за столом, вони в темних вбраннях і з посмішками на обличчях. Цього разу дівчина не підписала фото, напевно, на них все зрозуміло без слів. До речі, пізніше красуня опублікувала схожі фото з мамою. Фоловери Алли не залишили без уваги її публікацію в мережі, дівчину засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.