Відомий український виконавець Віталік Козловський часто радує фанатів яскравими постами у своєму Instagram. На новорічні свята артист вирушив до Португалії, звідки викладав кілька фото, очевидно, новий знімок теж звідти. Віталік вирішив оригінально привітати шанувальників з Різдвом і опублікував кумедне фото.

Як видно, перед камерою Віталік з'явився в ялинці, і це не жарт – він заліз всередину новорічної інсталяції у вигляді червоно-білої ялинки. При цьому артист, який одягнений у чорну куртку, витягнув руки і голову з декорацій. Ялинка, в якій сховався Козловський, стоїть на невеликій площі серед невеликих будинків, а поруч видно кафе з літнім майданчиком. У підписі до фото артист привітав шанувальників з Різдвом, а ті почали вітати його у відповідь. Деякі запитують артиста, де це вона відображений.

Нагадаємо, Віталій Козловський привітав з Новим роком милим віршиком.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Також портал "Знай.uа" писав, що Віталій Козловський показав фото біля моря і тут почалося.