26-річна дочка скандального проросійського ексдепутата Михайла Добкіна Алла – активний користувач Instagram, де часто радує фоловерів яскравими постами зі свого життя. Красуня вже одружений і має дитину, вона займається благодійністю, має власну картинну галерею, а також пропагує здоровий спосіб життя. Нещодавно Алла опублікувала на своїй сторінці в соцмережі нові фото, але вони не стосуються спорту або її діяльності, тут дівчина позує разом зі своєю мамою Аліною.

Як видно, Алла з мамою притулилися одна до одної і з посмішками на обличчі мило позують для фото, телефон знімає сама дівчина. Вони обидві в темних костюмах в спортивному стилі з розпущеним волоссям і макіяжем на обличчі. Варто відзначити, що раніше Алла публікувала схожі фото з батьком – Михайлом Добкіним. А в підписі до знімків з мамою дівчина написала: "моя Муся". Фолловери Алли не залишили без уваги її публікацію в мережі, дівчину засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.