Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася кумедними кадрами в Сторіс, запропонувавши шанувальникам задати їй найцікавіші запитання. Так, артистка відповіла на кілька незвичайних , розповівши не лише про те, що їй подобається, але і про страхи, а також зізналася в деяких дивацтвах.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Наприклад, Надя зазначила, що "пісяє в душі", виставивши фото, де голосно сміється, а ще нарешті видала свій другий улюблений напій після латте, без якого буквально не може пройти її день - виявляється, красуня обожнює чай з медом і м'ятою. Також Дорофєєва зізналася в головних страхах - співачка ненавидить здавати аналізи і чекати результатів, почувається ніяково, коли приходить на концерт в якості глядача, а виконавець дивиться на неї зі сцени. Артистка не забула дати пораду по догляду за собою, уточнивши, що проти соляріїв і "небезпечної" засмаги. А ось самооцінка зірки, напевно, здивує її шанувальників, адже Надя, як і багато дівчаток, не відчуває себе найкращою.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.