Цими днями українська стрічка жахів "Сторонній" отримала відзнаку у Лос-Анджелесі за "Найкращий оригінальний сценарій". Відбулося нагородження фільму на Міжнародному кінофестивалі фільмів жахів Hollywood Blood Horror Festival.

Про це повідомляє Держкіно на власній Facebook-сторінці.

Як відзначається, фільм "Сторонній", який очікується в українському кінопрокаті вже цього року, отримав свою чергову нагороду.

"Це вже друга відзнака "Стороннього" за сценарій: першу було здобуто у Колумбії, на Festival De Sci-Fi, Terror u Fantasia у Боготі. Загалом фільм має вже вісім нагород міжнародних кінофестивалів у Японії, Канаді, США та Колумбії", — йдеться в повідомленні.

Скріншот допису

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Щодо самого сюжету, то він досить не простий: інспектор, в кар'єрі якого немає жодної не розкритої справи, займеться пошуком команди синхронного плавання, яка таємно зникла під водою у басейні під час виступу.

Нагадаємо, Дженніфер Еністон вразила новиною про продовження культових "Друзів".

Також "Знай.uа" писав, що Павло Зібров, Аlyona Аlyona, Аніта Луценко та інші зірки побували на гала-прем'єрі у Києві фільму "Берлін, я люблю тебе".

Крім цього, і картина "Паразити" викликала ажіотаж серед українських зірок. Дивіться фото з презентації.