Відома українська співачка, модель і акторка Даша Астаф'єва, яка у свій час полюбилася видавцю Playboy Х'ю Хефнеру і кілька разів побувала на обкладинці журналу, обожнює пікантні фотосесії. Результатами цих фотосесій зоряна красуня активно ділиться в соцмережі Instagram.

А в цей раз Даша показала шанувальникам в мережі новий кадр, на якому позує разом зі своєю підтанцьовкою, усі троє з'явилися перед камерою у відвертих сценічних костюмах. Найбільше впадає в око образ Астаф'євої – на ній сексуальний перловий корсет, який багато важить. Свій образ зірка Playboy доповнила стильними чорними ботфортами. Її волосся зібране в строгий хвіст, а на обличчі яскравий сценічний макіяж. У підписі до фото Даша запропонувала фанатам вгадати, скільки важить її перловий корсет. А тим, хто вгадає, пообіцяла подарунок.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.