Соня Євдокименко – онука легендарної радянської та української артистки Софії Ротару. Дівчина вже побувала на обкладинках журналів, вона, як і бабуся, співає, а також навчається в Нью-Йорку. А нещодавно 18-річна красуня вирушила в Монако, звідки викладає яскраві фото на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так і в цей раз Соня похвалилася неймовірно ніжним кадром.

Як видно, вона зображена на вулиці біля цікавої рослинної композиції – на тлі густої зелені і білосніжних ялинок. На прогулянку Софія вийшла у свіжому і ніжному вбранні – на ній білосніжні брюки з таким же светром і кросівками. А зверху вона накинула теплу коричневу кофту з цікавим візерунком. Волосся красуні зібране у хвіст і трохи розпатлане вітром, на її обличчі легкий макіяж, а у вухах кокетливі сережки. Дівчина не підписала своє фото, а шанувальники тут же кинулися засипати її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, онука Ротару вразила мережу красою і отримала благословення від Лагерфельда.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.