Популярна українська співачка Аліна Гросу, яка в минулому році стала дружиною російського бізнесмена Олександра Комкова та відгуляла розкішне весілля в Італії, часто радує фанатів яскравими фото у своєму Instagram. Цього разу красуня показала милий кадр свого вечірнього дозвілля у вихідний. Як виявилося, Аліна побувала в боулінгу, куди, як видно, прийшла в досить пікантному вбранні.

Гросу відображена в клубі боулінгу з червоною кулею в руці, на ній довге чорне плаття з ґудзиками на грудях, які вона розстебнула, оголивши пишне декольте. Волосся Аліни розпущене, а на її обличчі легкий макіяж і мила усмішка. У підписі до фото зірка написала: "А ви чим займаєтеся суботнім вечором? І хто вгадає який у мене рахунок? 398 або 498?". Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію артистки, її засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.