Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає в складі групи "НеАнгели", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно красуня вирушила на відпочинок на Балі, ще й дітей з собою захопила, і тепер публікує сонячні знімки з казкового острова.

Так, в цей раз Слава опублікувала кумедне фото, на якому з'явилася в цікавому образі. Справа в тому, що на знімку співачка позує, стоячи на голові, при цьому на ній спокусливий чорно-білий купальник, а накидка скотилася і закрила голову. У підписі до фото Камінська написала, який "комплімент" отримала від сина: "Мамо, роби зарядку, у тебе попа велика". Шанувальники Слави, звичайно ж кинулися обговорювати фото і переконувати, що у неї чудова попа. Також деякі запитують у співачки, що про її попу думає Паша. Мова йде про Павла Вишнякова, який зараз відпочиває зі Славою на Балі, і який публікує спільні з нею фото.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.