Колишній соліст гурту “Ласковий май” поступив до університету. Про це можна дізнатись із сторінки співака в Instagram.

Там Шатунов виклав нову фотографію, зроблену в естонській столиці Таллінні. На ній Шатунов позує у темному плащі на тлі башт Старого міста Таллінна. Підписав артист фото дуже лаконічно - “Таллінн”. В коментарях користувачі привітали Шатунова з вступом до вишу.

Подейкують, що другою вищою освітою Шатунов вирішив остаточно підкорити серце балерини Анастасії Волочкової, з якою його давно пов’язують чутки. Проте, ні сам Шатунов, ані Волочкова інформацію щодо того, що вони стали парою, не підтверджують. Є лише повідомлення від близького оточення зірок.

Варто зазначити, що Шатунов вже має одну вищу освіту — за фахом “Звукорежисер”.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно Шатунов дуже здивував прихильників своїм зовнішнім виглядом та вокальною формою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", важка "лінія життя" оптиміста Шатунова: невзаємне кохання, інтернат і безсоромні ігри зірки "Ласкового мая".

Також "Знай.ua" писав, що продюсеру "Ласкового мая" закрили дорогу в Україну, сценічний батько Шатунова благає Зеленського допомогти.