Відома російська блогерка та телеведуча Анастасія Івлєєва приїхала на новорічні канікули в гості до мами у Санк-Петербург. Однак насолодитися відпочинком їй не дала алергія.

Коли телеведуча стала грати з котом, то зрозуміла, що її стан погіршився.

"Знаєте, що таке біль, друзі? У Москві у мене немає домашніх тварин унаслідок роботи, графіка. Але я завжди про них мріяла і нудьгувала по своєму коту, який живе тут, у мами, у Петербурзі. Зариваюсь у нього носом — і з'ясовується, що у мене алергія!" — зізналася блогер.

Настя Івлєєва
Настя Івлєєва

Настя Івлєєва – відома російська телеведуча, актриса і відеоблогер. Дівчина прославилася завдяки Instagram, а також як ведуча телепередачі про подорожі "Орел і Решка. Перезавантаження". Івлєєва також має своє власне шоу, в яке запрошує зіркових друзів, воно виходить на YouTube.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, онука Ротару вразила мережу красою і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також Знай.ua писав, що Волочкова згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.