Відомий український артист і телеведучий Володимир Дантес, який одружений з Надею Дорофєєвою, часто радує публіку в Instagram цікавими і філософськими постами, доповнюючи їх яскравими фото. В цей раз Вова похвалився, що відвіз Надю в жарку Домінікану на відпочинок і показав фото з красивого пляжу. А у підписі до фото артист розповів цікаву історію.

Як видно на фото, перед камерою парочка з'явилася в пляжних костюмах: Дорофєєва в блакитному купальнику і картатій сорочці, а Дантес в одних шортах. Подружжя стоять на пляжі, а за їх спинами видно море, бунгало і шезлонги, вони притискаються один до одного, вона дивиться в камеру, а він ні. У підписі до фото Вова написав: "Так! Приспів пост. Як легко розвести дівчат на крем…", і розповів історію про це. А прихильники кинулися обговорювати публікацію артиста.

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає її гроші.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.