В американському Детройті на 81-му році життя пішов з життя культовий режисер фільмів "Пригоди Електроніка" і "Чарівники" Костянтин Бромберг. Автор кіношедеврів "Пригоди Електроніка" і "Чарівники" помер в США. Про це повідомив режисер і сценарист Михайло Ідову.

Це сталася два дні тому, заявив 13 січня. Замість цього він якийсь час був захоплений ідеєю створити пересувний музей з копіями світових шедеврів.

Помер режисер Костянтин Бромберг у віці 80 років. Останні роки він жив у Сполучених Штатах. У 2011 році повідомлялося, що він планує зняти серіал за мотивами "Пригод Електроніка", однак цей проект так і не був реалізований.

Костянтином Бромбергом створені цикли фільмів про Е. Мравинском, Р. Караяне, В. Андроникове.

Кадр з фільму Пригоди Електроніка

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У 1980-х роках почав співпрацювати з компанією CNN. Потім жив у США в Детройті, вже не займаючись кінематографом.

Нагадаємо, онука Ротару вразила мережу красою і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також Знай.ua писав, що Волочкова згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.