Відомий український виконавець Олег Скрипка записав спільну композицію зі співачкою Христиною Соловій. На пісню під назвою "Зима" вже зняли зворушливий кліп.

У мережі з'явився тизер відеороботи виконавців. Відео опублікували у понеділок, 13 січня.

Кліп було знято за один день у стилі бароко. Його режисером став Юрій Двіжон. Він пояснив ідею відео: "Часто, закохавшись, люди бояться зробити крок назустріч одне одному. Саме тоді їхні емоції, як маріонетки, опиняються під владою страху бути відштовхнутими чи незрозумілими. Через це герої зближуються з осторогою. Але інколи потрібно дати волю почуттям і звільнити їх від "крижаних кайданів", - розповів Двіжон.

Зазначимо, що Олег Скрипка та Христина Соловій вирішили записати спільну пісню спонтанно. Це сталося, коли Олег почув по радіо музику співачки. Зачарований її голосом, він запропонував Христині Соловій виконати з ним трек. З першого дубля вони записали чуттєву та ліричну композицію, сповнену таємничих настроїв, навіяних романтичним холодом зими.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Презентація пісні та кліпу відбудеться 24 січня. У цей день шанувальники матимуть нагоду побачити та почути зірковий тандем в особливому місці – Київському планетарії, де на них чекатиме неймовірне шоу на найбільшому куполі країни.

Нагадаємо, онука Ротару вразила мережу красою і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Тіна Кароль влаштувала фотосесію без трусиків, шикарна фігура.

Також Знай.ua писав, що Рената Літвінова відвернулася від фанатів після фатального ДТП: "Зі мною не все гаразд".